آشنایی با آسیاب قهوه و انتخاب مناسب ترین آن

یکی از مهم ترین گام های تهیه قهوه خوش طعم بخش آسیاب آن می باشد ، زیرا اگر آسیاب قهوه درست انجام نگیرد باعث کاهش کیفیت پودر قهوه شده و در نتیجه طعم خوبی را نخواهد داشت.

وقتی نوبت به قهوه می رسد ، حرکت از زمین تازه به فنجان یکی از شگفت انگیزترین تغییراتی است که می توانید در خانه ایجاد کنید.

قهوه پس از آسیاب به سرعت طعم خود را از دست خواهد داد و روش های خوبی برای حفظ تازه ترین طعم ها برای مدت زمان طولانی وجود دارد. هر زمان ممکن است ، بهتر است هر بار که پختید آن را خرد کنید تا قهوه زمین شما به همان اندازه که ممکن است تازه باشد.

اگر یک لحظه کمی علم قهوه را بهانه می کنید (کت های آزمایشگاهی و عینک ، لطفا!) ، بیایید به این موضوع بپردازیم که چرا قهوه پیش زمین می تواند قدرتمند باشد.

رست قهوه برای تعدادی از روزنامه نگاران حساس است ، و منقضی می شود زیرا طعم آن با گذشت زمان جبران ناپذیری می شود. یکی از مؤلفه های اصلی خستگی اکسیداسیون است ، که در آن مولکول های اکسیژن موجود در هوا با ترکیبات مختلف طعم موجود در قهوه واکنش نشان می دهند و باعث تغییر یا تجزیه آنها می شوند.

قهوه تازه روغنهای معطر و طعم دار و دارای ترکیبات معطر درخشان و پر جنب و جوش است. با این حال ، در معرض اکسیژن و زمان ، روغنهای قهوه شما درشت به نظر می رسد و عطرها - به طور طبیعی فرار ، زودگذر و کاملاً ملایم - کم رنگ می شوند. نتیجه: آنچه قبلاً یک تجربه قهوه بی نظیر و بی نظیر از قهوه بود ، اکنون به طعم باریک تر "قهوه" محو شده است.

علت کهنه شدن قهوه آسیاب شده

آسیاب قهوه تمام این سطح اضافی به معنای قرار گرفتن بیشتر در معرض اکسیژن ، نور و گرما است و از بین رفتن طعم حاصل در طی چند دقیقه احساس می شود. خرید یک کیسه قهوه با طعم بسیار باورنکردنی بسیار راحت است ، اما بیشتر اوقات این کیسه قبل از برخورد به قفسه ، قدیمی نیست.

اما صبر کنید ، خبرهای خوبی وجود دارد! داشتن چرخ مخصوص خود (گاهی اوقات به عنوان کارخانه قهوه نیز در خانه گفته می شود) به این معنی است که می توانید در هر بار دم کردن از برداشت و گرفتن بهترین ویژگی های قهوه خودداری کنید. با این وجود ، سنگ زنی ها می توانند یک سرمایه گذاری پرهزینه باشند و با وجود گزینه های زیادی که در بازار وجود دارد ، یافتن یکی از مناسب ترین نیازهای شما نیز می تواند دشوار باشد. البته انتخاب چرخ چرخ می تواند دلهره آور باشد ، بنابراین از کجا شروع می کنید؟

در این راهنما ، شما را با اصول خرید چرخ های چرخشی - از اصول اصلی سنگ زنی تا توصیه های محصول ، متناسب با نیاز و بودجه خود ، طی خواهیم کرد. قسمت اول به اصول اولیه می پردازد ، و بخش دوم مربوط به کسانی است که برای مراحل بعدی آماده هستید ، از جمله حرکت به قبر مقدس قهوه در خانه: اسپرسو! بنابراین ، ما شروع خواهیم کرد؟

چرا باید قهوه را خودمان آسیاب کنیم ؟

در یک کلام ، سلیقه! طعم قهوه از روغن های موجود در لوبیای بو داده بوجود می آید و این روغن ها باید به طور مساوی داخل مزه ترین قهوه آزاد شوند.
بنابراین می خواهید عطر و طعم را از لوبیا تا حد امکان به بهترین شکل استخراج کنید ، این بدان معناست که با بهترین چرخ قهوه ای که می توانید خریداری کنید شروع کنید.
اگر مانند ما یک قهوه ساز هستید (بدیهی است که شما هستید یا در اینجا حضور نداشته اید) ، احتمالاً سرمایه گذاری زیادی در قهوه ساز و لوبیای خود انجام داده اید. اما ممکن است اهمیت آسیاب قهوه را فراموش کرده باشید و نقش آن در تولید طعم نهایی شما را فرو می ریزد.

اندازه آسیاب

مهمترین ویژگی آسیاب قهوه شما یا حتی فقط با دم کردن قهوه به طور کلی ، اندازه قهوه آسیاب شده شما نقش مهمی در کیفیت قهوه به عنوان عامل کلی دارد .
اندازه آسیاب به ضخامت یا ضخامت سطح شما اشاره دارد.
 
هرچه اندازه مناسب تر باشد ، فیلتر کردن از طریق آنها سخت تر است. معمولاً از اندازه های ظریف تر برای تهیه اسپرسو ، تهیه شده با دستگاه موکاپات استفاده می شود ، و به خصوص در برخی از قهوه های عجیب و غریب مانند قهوه ترک از قهوه مخصوص استفاده می شود.
 
همچنین ، هر چه خاک ضخیم تر باشد ، درشت تر و آسان تر خواهد بود که آب از طریق آنها فیلتر شود.
 
مناطق سخت تر برای روش های دم کردن مانند قهوه قطره ای (آسیاب متوسط) ، فاضلاب (آسیاب متوسط درشت) و مطبوعات فرانسه (دانه درشت) استفاده می شود.

آسیاب قهوه برقی و دستی

در دنیای رضایت بخش فوری ، وقت گذاشتن برای انجام کاری به سادگی با آسیاب دانه های قهوه خود ممکن است به نظر برسد مانعی غیر ضروری در راه رسیدن به فنجان صبح جوی شما باشد.
اگر می خواهید در کمترین زمان بهترین عطر و طعم را داشته باشید ، یا ترجیح می دهید چند دقیقه بیشتر از خواب در صبح بهره مند شوید ، به دنبال دستگاه آسیاب قهوه اتوماتیک باشید. آنها با تیغ یا سنبله در دسترس هستند ، و می توانید یکی از آنها را پیدا کنید که متناسب با بودجه شما باشد.
 
باز هم ، خیلی خوب اتفاقاتی می افتد که منتظر هستند و استفاده از آسیاب دستی قهوه ممکن است شما را کمی کند کرده و دانه قهوه را با طعم غنی که ممکن است از آسیاب اتوماتیک قهوه به دست نیاورند ، تغییر داده و تقویت می کنند.